Björkö Eagle´s nest cottages

2 Vinterbonade stugor i Björköby i Kvarkens skärgård, endast 38 km från Vasa. Naturstig finns nära, ca 12 min promenad till utsiktstornet, ypperliga fågelskådnings och fiske samt pimpelfiske möjligheter. Vi finns mitt i Unesco världsarvsområdet!

Genom att klicka på produktens namn får du en närmare beskrivning av produkten. Här reserverar du även.

Kundkorgens innehåll ser du i vänstra kanten under VISA KUNDKORGEN.

Välj VISA KUNDKORGEN och du ser exakt vad den innehåller. Du bekräftar bokningen, betalar och tar bort produkter genom att gå till kundkorgen.

Björkö Eagle´s nest cottages A (5-6pers)

Björkö Eagle´s nest cottages A (5-6pers)

Välkommen till den varma och mysiga stugan 'Örnboet', belägen bredvid hamnen i Svedjehamn, 50 m från havet, i hjärtat av Unescos världsarvsområde i Kvarken. Stugan är tillgänglig året runt och den rymmer 5-6 personer. Stugan består av en stor ingång och hall, ett sovrum med 3 sängar, ett stort vardagsrum med fullt utrustat kök, bäddsoffor och en öppen spis, badrum med dusch, egen trädgård och parkering. Husdjur är också välkomna!
Björkö Eagle´s nest cottages B (2-4pers.)

Björkö Eagle´s nest cottages B (2-4pers.)

Örnboet för två, är en mysig stuga nära havet (50m), i hjärtat av Unescos världsarvsområde i kvarken. Stugan ligger bredvid ägarens hem, och den har sin egen privata trädgård, ingång och parkering. Örnboet är uthyrbar året runt och den rymmer 2-3 personer.